Κίνα Διαστημικό κρεβάτι καψών κατασκευαστής
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Kyle Xu

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 180 6969 1103

WhatsApp : +8618069691103

Free call
Haining Xingyi Furniture Co.,Ltd

Σπιτικά έπιπλα, σπιτική ζωή!

  • Haining Xingyi Furniture Co.,Ltd
Στοιχεία Εταιρίας:
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Εταιρεία Εμπορίας
Μάρκες: HOMEYA Αριθμός Υπαλλήλων: 30~50
Ετήσιες πωλήσεις: 500,000-1000,000 Ιδρύθηκε Έτος: 2012
Εξαγωγή pc: 90% - 100%
Γύρος εργοστασίων > Ποιοτικός έλεγχος >
Εισαγωγή

Η Co. επίπλων Xingyi Haining, ΕΠΕ καθιερώνεται το έτος 2012, που βρίσκεται στην πόλη Haining, επαρχία Zhejiang, πού έχει μια ώριμη εσωτερική αλυσίδα βιομηχανίας επίπλων από τη δεκαετία του '90. Υπάρχει περιοχή εργοστασίων 8300 τετραγωνικών μέτρων και 50 υπάλληλοι, κύρια προϊόντα είναι επικαλυμμένη να δειπνήσουν καρέκλα, σύγχρονο σύνολο καναπέδων, comfy καρέκλα έμφασης, νέα stackable καρέκλα, κρεβάτι φυσικού μεγέθους, κ.λπ. Τα έπιπλά μας που χρησιμοποιούνται κυρίως στο εσωτερικό εγχώρια σχέδιο και το ξενοδοχείο επίσης. Το κρεβάτι λοβών καψών μας είναι το νέο σχέδιό μας με τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας που εστιάζουν σε εκείνα τα ξενοδοχεία καψών/λοβών. Εστιάζουμε πάντα στην καλή ποιότητα και την υπηρεσία στον πελάτη μας και κερδίζουμε μια καλή φήμη κατά τη διάρκεια των πελατών μας. Επιμένουμε στην καλύτερα υπηρεσία και τα έπιπλα για να κάνουμε μια σπιτική ζωή.

 

Κίνα Haining Xingyi Furniture Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 

Δωμάτιο δειγμάτων

Κίνα Haining Xingyi Furniture Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

 

Γραφείο

Κίνα Haining Xingyi Furniture Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 2

 

Ξύλινη αποθήκη εμπορευμάτων πλαισίων

Κίνα Haining Xingyi Furniture Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 3

 

Αποθήκη εμπορευμάτων υφάσματος

Κίνα Haining Xingyi Furniture Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 4

 

Το εργαστήριο ραφτών

Κίνα Haining Xingyi Furniture Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 5

 

Επικαλύπτοντας εργαστήριο

Κίνα Haining Xingyi Furniture Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 6

 

Συσκευασία και αποθήκευση

Κίνα Haining Xingyi Furniture Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 7

 

Εμπορευματοκιβώτιο φόρτωσης

Κίνα Haining Xingyi Furniture Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 8

Ιστορία

Η Co. επίπλων Xingyi Haining, ΕΠΕ καθιερώνεται το έτος 2012, που βρίσκεται στην πόλη Haining, επαρχία Zhejiang, πού έχει μια ώριμη εσωτερική αλυσίδα βιομηχανίας επίπλων από τη δεκαετία του '90. 

Υπηρεσία

Ο 21$ος αιώνας είναι μια ηλικία των πληροφοριών, οι αγοραστές μπορούν πάντα να βρούν ποικίλους προμηθευτές σε απευθείας σύνδεση. Έτσι γιατί ο πελάτης μας θα αγοράσει από μας; Σκέφτομαι ότι υπάρχουν 6 σημεία.

 

1. Ακεραιότητα. Η ακεραιότητα είναι η βάση της επιχείρησης, ειδικά στο διεθνές εμπόριο. Υπάρχουν χιλιάδες μίλια μεταξύ μας, έτσι η ακεραιότητα έρχεται να είναι αρκετά σημαντική κατά τη διάρκεια του εμπορίου. Θα παρατηρήσουμε αυστηρά το πνεύμα της σύμβασης, κανένας εξαπατήστε, καμία δικαιολογία.

 

2. Ποιότητα. Η ποιότητα είναι πάντα η εστίαση του πελάτη. Προκειμένου να παρασχεθούν τα καλύτερα ποιοτικά προϊόντα μας, θα έχουμε τη διαδικασία ποιοτικού ελέγχου, την υλική αγορά, την εργασία, self-test μας, κ.λπ.

 

3. Τιμή. Η τιμή είναι το σημείο κλειδί στη διαταγή. Θα παράσχουμε την καλύτερες τιμή και την ποιότητα εργοστασίων/την αξία μας για τον πελάτη μας.

 

4. Παράδοση. Η παράδοση είναι επίσης πολύ σημαντική στο διεθνές εμπόριο. Μόλις τοποθέτησε η διαταγή, θα ακολουθήσουμε πάντα τη θέση παραγωγής με τον πελάτη. 

 

5. Ναυτιλία. Έχουμε το μακροπρόθεσμο συνεργαζόμενο ναυτικό πράκτορά μας. FCL, LCL, ΑΛΥΣΊΔΑ ΡΟΛΟΓΙΟΎ, CNF, DDU όλα μπορεί να λειτουργήσει με το χαμηλότερο κόστος.

 

6. Υπηρεσία μεταπώλησης. Δίνουμε πολύ πολύ περισσότερη προσοχή στην υπηρεσία μεταπώλησής μας. Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα κατά τη διάρκεια όλων των διαταγών. Αλλά μπορούμε να εγγυηθούμε ότι όλα τα προβλήματα θα λυθούν στην πρώτη φορά, καμία καθυστέρηση, καμία δικαιολογία.

 

Η υπηρεσία μας στοχεύει να καταστήσει την αγορά πολύ ευκολότερη και ευχάριστη. Η ικανοποίησή σας θα είναι το καλύτερο δώρο για μας!

Η ομάδα μας

Έχουμε το τμήμα Ε&Α μας, 5 σχεδιαστές για να παρέχουμε τα δημιουργικά σχέδια και τα καλά προϊόντα μας. 8 πωλήσεις που χειρίζονται τις έρευνες και τις διαταγές. Περισσότεροι από 50 υπάλληλοι για την παραγωγή, τη συσκευασία και τη φόρτωση. 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας